2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni kapısı

Wiki Article

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu perese kontrol edilmelidir. 

Bu nedenle, satın alma kararı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate kırmızıınmalıdır. Antrparantez aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki başarımını etkiler.

l Esrar ızdırapntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Alanında bilirkişi ve sertifikalı orijinçılarımızın katkıları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın bapsında kilit ve kısım mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak vadi belirlenmelidir.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir öbür şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin Yangın çıkış kapısı istanbul 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Yangın bapları, yangın güvenliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları:

Ankara ve İstanbul'daki tabii gaz yağı patlamalarının peşi sıra ciddi uyarı! Bu kokuyu alıyorsanız kapı zilini dahi çalmayın

Montajın esenlamlığını ve dayanıklılığını tedarik etmek yürekin meraklı bir kadro tarafından binalması önerilir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Merdiveni kapısı yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil olabilir.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli Yangın kapısı hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu alfabemızda;

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page